Photoshoot at Gudnitz – Behind the scenes


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Hold da op, så blev det søndag. Der har været lidt stille på bloggen de sidste dage, da jeg har været ret forkølet og desuden arbejdet det meste af weekenden for at gøre klar til fotoshootet hos Gudnitz Couture i dag.

Billederne er til magasinet “Bruden”, som udkommer i December og skal være der hele år 2013. Der er blevet skudt billeder til 8 sider fra den nye kollektion, hvoriblandt der muligvis gemmer sig en forside.

Jeg håber I har haft en god weekend derude, og tak fordi I læser med. Nu vil jeg hoppe under dynen igen! (:

 

Wow, what a week. You might have noticed that it has been a bit quiet on the blog the last few days, and it’s simply because I have a cold and have worked most of the weekend to get ready for the big photoshoot at Gudnitz Couture today.

The pictures are for the danish magazine “Bruden”, which is a brides magazine. It will be out in December and the pictures will stay in the magazine throughout the year of 2013. There might even be a cover!

I hope you have had a great weekend. Thanks for reading my blog! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *