Fall boots


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nu er det rigtigt blevet efterår, og jeg har fundet mine ankelstøvler frem, som jeg nærmest bruger uafbrudt som overgangssko både i foråret og efteråret. Man kan også bruge dem om vinteren med et uldindlæg i, og med lidt læderfedt eller imprægnering bliver de også mere vandafvisende. De sorte bliver desuden brugt til både hverdag og fest og fungerer rigtig godt med både jeans og strømpebukser, da de kan snørres helt tæt til benet.
De er begge købt sidste år, men det gode ved skind og læder er, at det aldrig rigtig går af mode, og når hælen er slidt op, kan man bare få sat en ny på ved en skomager.

De brune er købt i Message, og de sorte er købt i Jette Riis i Aalborg, hvor de ofte har mange af den slags snørrestøvler. Mærkerne er desværre slidt af skoene, men er sikker på butikkerne har noget lignende denne sæson. Jeg vil anbefale at man køber de sorte et nummer større, hvis man er i tvivl om størrelsen, da det er en meget smal sko, der ofte er lille i størrelsen. Min sorte støvle er faktisk to numre større end den størrelse, jeg normalt bruger – men den var på udsalg, og det var den eneste størrelse, der var tilbage! (;

 

So the fall has come and I’ve found my boots for the season. I use them both in the spring and in the fall. Sometimes even in the Winter with wool arch support and impregnation to make them more water-repellent. The black boots is good for both day and evening looks because of the lace that can be tightened to the leg, so it looks good with both jeans and tights. I bought them both last year but the good thing about leather is that it never really goes out of fashion, and when the heel needs to be fixed you can get it done by a shoe repairer.

The brown boots are from the store Message and the black boots are from the store Jette Riis. Unfortunately I can no longer see the names of the brands on them. I will recommend to by the black boots in a larger size than usually, as they are often very small and thin. Mine are actually to sizes bigger than my regular size, but they were on a sale and it was the only size left! (;

3 thoughts on “Fall boots


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Stine says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Er vild med de brune! :-)


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Dejligt at høre! :)

 2. Pingback:
  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  New in: Black ankle boots |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *