Lidt fra min praktikopgave//A bit from my internship assignment


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har blogget, hvilket skyldes min praktikopgave, som jeg fik afleveret i torsdags. Her er lidt billeder fra den kreative del af opgaven, hvor jeg skulle forestille mig, at jeg skulle designe en ny kollektion til Gudnitz Couture. Det har været stressende og hårdt, men også lidt sjovt. Jeg er dog glad for, at jeg endelig kan slappe lidt af igen. (:
Jeg håber I har haft en god weekend. Flere blogindlæg følger den næste uges tid, hvor jeg også har lidt nyt tøj at vise jer. (:

 

It has been a while since I’ve blogged in here because of my internship assignment, which I turned in a couple of days ago. Here are some pictures of the creative part of the assignment. It has been very stressful, but also fun. I am glad that I can finally relax though. (:
I hope you have had a great weekend. More blog posts are coming up this week where I also have some new clothes to show you. (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *