Dagens look//Look of today

Jacket: Global Funk, top: Vero Moda, jeans: Global Funk, necklace: Arena Copenhagen

Her er dagens look med min nye jakke fra Global Funk. De, der kender mig, ved også, at det er noget lidt andet end det, jeg plejer at gå efter, men jeg synes simpelthen, der skulle ske noget nyt i mit klædeskab. Der er helt klart noget kluns, der trænger til at blive skiftet ud til noget lidt mere spændende, men det kommer nok hen ad vejen. (:

Jeg har i dag haft min første skoledag i snart 4 måneder pga. ferie og praktik, så jeg har været tidligt oppe – i hvert fald i forhold til de sidste mange måneder. De næste to uger skal jeg beskæftige mig med skind, læder og pels i mit valgfag, og det er ret så interessant, men også lidt tankevækkende. I dag har vi f.eks. set (på video) en ko blive skudt, hvordan man skærer skindet af fisk og laver det til læder og et skrumpet menneskehoved vores underviser har fået fra en gut i Indien! Jeg er virkelig overrasket over, hvor mange forskellige dyr, man laver skind og læder af – har I f.eks. hørt om kyllingeskind, frøskind, kænguroskind & strudseskind? Det skal dog ikke misforstås, at dyr aflives for at lave skind og læder, da det er udelukkende et biprodukt, hvilket jeg da personligt var meget glad for at lære. Det har været en anderledes og meget lærerig dag… (;

 

Todays look with my new jacket from Global Funk. This is not what I would usually wear, but I thought I needed something new in my wardrobe. There is absolutely some clothes that needs to be replaced for something more exciting, but I guess it will happen gradually. (:

I’ve had my first schoolday for 4 months today because of the summer vacation and my internship. The next two weeks I will be learning about leather and fur, which is actually very interesting, but also a little thought-provoking. I am very surprised of how many animals can be used to make leather and skins – I mean, fish? Chicken? Kangeroo? Ostrich? Frog? Anyway, I find it pretty interesting! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *