My Christmas party outfit

Outfit of the day 1Outfit of the day 2Outfit of the day 3Outfit of the day 4

Top: h&m, blazer: mbyM, jeans: Global Funk, boots: Bianco

Så kom der også en julefrokost til mig i år, og den var med familien. Der har kun været den ene for mit vedkommende, hvilket jeg sådan set er fint tilfreds med, da jeg ikke er specielt vild med julemad. :) Jeg kan tilgengæld godt lide at hoppe i noget fint tøj, og dette var mit outfit til festen, hvor jeg havde mine nyeste køb på, nemlig blazeren fra mbyM og jeans fra Global Funk. Dertil har jeg valgt en svagt lyserød h&m top, ruskindstøvler fra Bianco, røde negle og et par guldarmbånd og øreringe. :)

Det var godt at komme udenfor og tage billeder igen, og man kan da også rigtigt se mit nye hår komme til sin ret på disse billeder.. ;) Er I ved at være klar til nytår? Jeg har fået en rigtig fin kjole af min kæreste i julegave, som jeg glæder mig til at hoppe i til lejligheden. Den kommer selvfølgelig også på bloggen! :)

 

Finally there was a Christmas party for me to dress up to. There was only this one party with my family this year, which I don’t mind since I’m not a big fan of Christmas food. :) I like to put on some nice clothes though, and this was my outfit for the party where I was wearing my newest purchases; my blazer from mbyM and my jeans from Global Funk. I’ve styled it with a nude pink top from h&m, suede boots from Bianco, red nails and a pair of gold bracelets and earrings. :)

It was good to finally take my pictures outside again and you can really see the effects from my hair on these pictures.. ;) Are you guys ready for New Year yet? I’ve got a really beautiful dress from my boyfriend for Christmas which I’m really looking forward to wear for the occasion. Of course it will be on the blog as well! :)

RelatedPost

2 thoughts on “My Christmas party outfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *