2012 personal style lookbook


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Style lookbook

Min style lookbook – et flashback på 2012 i personlig stil. Jeg har kun blogget siden midten af september, så det hele har været nyt, spændende og udfordrende. Jeg har aldrig tænkt så meget over, hvad jeg tager på, som nu. Jeg har næsten altid grebet ud efter mine basic bluser, en cardigan og et par skinny jeans, så det har været rigtig godt for mig, at lave disse outfitindlæg, hvilket også har været intentionen med det, så det er lækkert.. ;)

Der kommer selvfølgelig flere outfitindlæg her i det nye år, og forhåbentlig tør jeg at bevæge mig endnu mere ud af min comfort zone… Har I ellers en favorit blandt disse? :)

 

My style lookbook – A flashback on 2012 in personal style. I’ve only been blogging since September so it has all been pretty new, exciting and challenging to me. I’ve never thought this much about what I wear. Before I started this blog I’ve mostly just reached out for my basic blouses, a cardigan and a pair on skinny jeans, so it’s been really good for me to make these outfitposts which also was my intentions with it.. ;)

Of course there will be more outfitposts in the new year and hopefully I’ll get even further out of my comfort zone… Anyways, do you have a favorite from this year? :)

RelatedPost

6 thoughts on “2012 personal style lookbook


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Kate says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  I love your style. You always look so great.


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Thank you, I’m glad you think so.. :)


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Michi says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  I can see you love to dress in dark colors. If I didnt receive other colorful items as gifts, I would only wear grays or blacks all the time! <3


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Yeah, I guess I do. It’s lovely.. ;)


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Jessica says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Love your style it’s so simple yet so elegant!
  xo jess
  http://www.stmurrie.blogspot.com


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Thank you. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *