Model til bryllupsmessen // Modelling at the Wedding Fair


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Model til bryllupsmessen 1Model til bryllupsmessen 2Model til bryllupsmessen 3Model til bryllupsmessen 4Model til bryllupsmessen 9Model til bryllupsmessen 5Model til bryllupsmessen 6Model til bryllupsmessen 8Model til bryllupsmessen 10Model til bryllupsmessen 11Model til bryllupsmessen 12

Wow, jeg havde en rigtig sjov og spændende weekend som model til bryllupsmessen i Bella Center! Jeg var model for Gudnitz Couture, som jeg var i praktik hos i efteråret. Jeg gik 4 modeshows med 3 indgange i hver. Vi gik til sangen: “Girl on fire” af Alicia Keys, så den sang er noget helt særligt for mig nu, og den er ærligt talt lidt svær at få ud af hovedet.. :b

Showet var Dennis Knudsens stylingsshow, så han var med på podiet, hvor han hev publikum op og gav dem gode råd til håropsætning og make-up til den store dag. Indimellem stylingerne gik jeg og en anden model så i nogle flotte og store kjoler fra Rikke Gudnitz, og vi havde selvfølgelig også fået ordnet hår og make-up hos Dennis Knudsens stand. Jeg fik lavet en rigtig flot opsætning med en fransk fletning bagpå (av, det gjorde lidt ondt at få lavet…), der går op i en stor knold. Der blev brugt utrolig mange hårnåle og uanede mængder hårlak, og så fik jeg nogle vilde smokey eyes om søndagen… ;) – Fik også et billede med Dennis Knudsen + en del flere billeder taget af en fotograf, men de kommer lige i en anden omgang, for der er også en del billeder der, som skal sorteres.. :)

Alt i alt en ret vellykket weekend. Det var en unik oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for at have fået! Der var god stemning, piger i brudekjoler over det hele, smukt dekorede kager, smagsprøver, musik, fine biler og meget mere, og så var det selvfølgelig super hyggeligt lige at se personerne fra mit praktiksted igen.. :)

 

Wow, I had a fun and exciting weekend modelling at the wedding fair in Bella Center! I modelled for the danish company Gudnitz Couture where I interned last fall. I had 4 fashion shows where I showed 3 different dresses in each. We were walking to the song: “Girl on fire” by Alicia Keys, so that song has special value to me now and it’s kind of difficult to get it of my mind.. :b

The show was actually a styling show by Dennis Knudsen, a famous danish and international make-up artist and hairdresser who also created his own cosmetics line “INK by Dennis Knudsen”. So he was on the runway as well doing hair and make-up on some of the audience and in between the styling we would go down the runway showing of the newest wedding dresses from Rikke Gudnitz. Of course our hair and make-up was done at Dennis Knudsens stand at the fair. I got a french braid (ouch, it hurt a little…), from the neck and up in a top knot. Many hair pins and lots of hairspray were used plus I got some pretty dark and wild smokey eyes sunday… ;) Also, I got a picture with Dennis Knudsen, which I’ll show you some other time since there’s more pictures from the weekend as well, taken from a photographer.. :)

Altogether a pretty successful weekend. It was a unique experience that I’m very grateful for! There was a good atmosphere, girls in wedding dresses all over the place, beautiful decorated wedding cakes, samples, music, nice cars and much more, and of course it was nice to see the people from where I interned again.. :)

3 thoughts on “Model til bryllupsmessen // Modelling at the Wedding Fair


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Akaleistar says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Beautiful gowns!


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Yeah.. They were very pretty! :)

 2. Pingback:
  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Model til bryllupsmessen // Modelling at the wedding fair #2 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *