Classic black and white look


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Classic black and white lookClassic black and white look 2Classic black and white look 3Classic black and white look 4

Blazer: mbyM, basic shirt: mbyM GoGreen, jeans: Global Funk, boots: Bianco, necklace ViiLou

Dagens ‘classic black and white look’ med min lidt anderledes blazer fra mbyM (se også her), skinny jeans og en basic bluse. Jeg har stylet looket med ruskindsstøvler fra Bianco og en statement halskæde fra ViiLou. Jeg er vild med det klassiske og feminine, som både farverne og silhuetten afspejler her. Kombinationen af sort og hvid kan man aldrig rigtig gå fejl af, da det bare giver en rigitg flot kontrast. (:

Har I haft en god dag derude? Jeg har projekt efter projekt i skolen, og tror desværre først, at der rigtig kommer ro på til sommer igen.. Kunsten er ikke at stresse, men at tage en dag af gangen, hvilket indimellem kan være lidt af en udfordring! ;)

Tak fordi I læser med! Vi ses..

 

Today’s ‘classic black and white look’ with a slightly different blazer from mbyM (look also here), skinny jeans and a basic blouse. I’ve styled the look with suede boots from Bianco and a statement necklace from ViiLou. I love a classic and feminine look like the colours and silhuette reflects here. You can never go wrong with the combination of black and white since it makes such a beautiful contrast. (:

Did you guys have a great day? I’ve got project after project in school and unfortunately I think it will be going on until summer.. The art is to not stress but to take one day at a time which can sometimes be a challenge! ;)

Thanks for reading! I’ll see you around..

RelatedPost

3 thoughts on “Classic black and white look


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  moiminnie says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Thanks for your feedback dear! The book is amazing, so helpful for anyone who’s interested in fashion x


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Kit // A + K = ♥ says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Hvor er det bare en rå blazer (:


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tak! Er også glad for den.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *