Flotte melodi grand prix kjoler // beautiful song contest dresses


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Melodi grand prix kjoler 1Melodi grand prix kjoler 2Melodi grand prix kjoler 3

Lige et hurtigt indlæg for sikke nogle smukke melodi grand prix kjoler der glimtede på skærmen her til aften. Designeren bag dem er Jesper Høvring, som ifølge DR.dk har tegnet dem sammen med sin systue, pigerne selv og costumier Stine Thanning. Jeg er især vild med kjolen længst til højre, som Louise Wolff har på. Den har sådan en smuk udskæring foran! Stoffet brugt til kjolen skulle også være noget, som vi kommer til at se mere af til Jesper Høvrings show under modeugen i næste uge. – Husk at I både kan følge modeugen på tv3 puls og DR K. (:

By the way en rigtig god sang der vandt, synes jeg. Og nogle gode finalister.. Så I showet? (:

 

Just a quick check in.. I had to show you these beautiful dresses from the danish song contest tonight. They were really beautiful and made by the danish designer Jesper Høvring in collaboration with the girls and costumier Stine Thanning. I’m crazy about the dress to the right, worn by Louise Wolff. It’s also a made from fabrics that Jesper Høvring is gonna show off under Copenhagen Fashion Week next week. :)

By the way a great winner we’ve got.. It should be interesting to see how it goes this year at the Eurovision song contest.. (:

RelatedPost

5 thoughts on “Flotte melodi grand prix kjoler // beautiful song contest dresses


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  CC says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  I really like these! Thanks for sharing :)

  <3 CC
  thattallgirl2.blogspot.com


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Lizzie says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  These dresses are absolutely stunning.


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  samwow says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  the whitish one is gorgeous! xx http://lesimplyclassy.blogspot.com.au/


 4. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  De er virkelig smukke :D jeg kan faktisk godt lide dem alle tre, på hver deres måde,
  de er super feminine og glamourøse <3

  / http://WWW.FASHIONBYSTERUP.DK


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Ja, det er de virkelig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *