Model til bryllupsmessen // Modelling at the wedding fair #2


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Model til bryllupsmessen 1Model til brudemessen 3Model til bryllupsmessen 2Model til bryllupsmessen 4Model til bryllupsmessen 6Model til bryllupsmessen 7Model til bryllupsmessen 8Model til bryllupsmessen 10Model til bryllupsmessen 14Model til bryllupsmessen 11Model til bryllupsmessen 9Model til bryllupsmessen 12Model til bryllupsmessen 13Model til bryllupsmessen 15Model til bryllupsmessen 16Model til bryllupsmessen 17Model til bryllupsmessen 18Model til bryllupsmessen 19Model til bryllupsmessen 20Model til brudemessen 24Model til bryllupsmessen 21Model til bryllupsmessen 22Model til bryllupsmessen 23

Her er så de sidste billeder fra da jeg var model til bryllupsmessen i Bellacenteret (se tidligere indlæg her). Jeg fik en mappe i Dropbox med næsten 500 billeder, så der var nok at sortere fra. ;) Jeg synes de er blevet rigtig gode mange af dem, og det er fedt at have sådan nogle billeder her at kunne se tilbage på.. Det var en super fed dag med søde mennesker og god stemning.

Det var som nævnt i tidligere indlæg i Dennis Knudsens styling show jeg gik catwalk i kjoler fra Gudnitz Couture, hvor jeg var i praktik i efteråret. Nogle af billederne er taget fra showet, mens andre er taget bagefter, hvor vi fik lov at lege lidt på podiet. ;) Vi havde brudepiger med i en af indgangene, og bagefter fik vi taget nogle billeder af os alle sammen. Ellers er der billeder af mit fine hår og min lidt vilde make-up (begge dele lavet ved Dennis Knudsens stand på messen) om søndagen, og til sidst et billede af os to modeller med Dennis Knudsen. :)

Billederne er taget af Danny Gudnitz. Det er helt anderledes at have billeder i så god kvalitet på bloggen. De er jo virkelig flotte i forhold til mange af mine smartphone billeder.. Men bare rolig, jeg prøver at spare samen til et spejlrefleks, det er bare lidt svært med mit studie.. ;)

 

Here are the last pictures from my modelling weekend at the wedding fair in Bella Center, Copenhagen (check out the other post here). I received a dropbox folder with almost 500 pictures so I surely had enough to choose from. ;) Most of them are really great and they’ll be fun to look back at in the future.. It was a super cool day with nice people and a good atmosphere.

Like mentioned in the earlier post it was a Dennis Knudsen styling show where I walked the runway in dresses from Gudnitz Couture, where I interned last fall. Some of the pictures was taken while the show was on and some of them after where we posed on the runway, just for fun.. ;) We had bridesmaids with us in some of the shows and after the last show we took some pictures of all of us together. Elsewise there are pictures of my fine hair and my wild make-up (both made on the Dennis Knudsen stand at the fair), and in the end a picture of us with Dennis Knudsen.

The photos are taken by Danny Gudnitz. It’s quite different with pictures in such great quality on my blog. They are a lot prettier than many of my smartphone pictures.. But don’t worry, I’m trying to save up for a better camera. It’s just a bit difficult with my school and everything.. ;)

RelatedPost

4 thoughts on “Model til bryllupsmessen // Modelling at the wedding fair #2


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Laura says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Absolutely gorgeous :) xx


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Thanks! :)


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Ida/ Fashionlab says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Skønne billeder – Hvor ser du godt ud!


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tusind tak! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *