Inspirational video: What will you do with your future?


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

En ny inspirationsfilm til jer, som jeg fandt på youtube her den anden dag. Den er super inspirerende og handler om, hvordan man kan gribe fremtiden an. Valget er op til os selv.. Tag et kig. :)

Måske er I på vej i byen, så må I tage et kig i morgen.. ;) Jeg hygger mig med at have en stille weekend, hvor jeg kan nå nogle af de ting, som jeg ikke lige når i hverdagen og ikke mindst at slappe af.. Hav en god aften, allesammen!

A new inspirational video for you guys. I found it on youtube the other day and I find it super inspiring. It’s about how to grab the future. The choice is our own. Take a look. :)

Maybe you’re on your way out, then save it for tomorrow.. ;) I’m enjoying a quiet weekend where I can get to do stuff that I don’t have the time for in my everyday life. Most important of all, relaxation.. Have a great evening, everyone!

RelatedPost

5 thoughts on “Inspirational video: What will you do with your future?


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Fantastisk video <3


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Jeg har en GIVE-AWAY igang på bloggen, du kan vinde et glattejern fra GHD :)
  http://www.fashionbysterup.dk/2013/02/give-away-ghd-glattejern.html


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Jadore blog says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Super flot blog du har ;)


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tusind tak. Dejligt at høre. :)
   Også en fin blog du har :)


 4. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Natascha Coester says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Vild video :)

  Du kan vinde en moroccanoil på min blog, hvis du er interesseret:
  http://www.nataschacoester.dk/2013/02/giveaway-2.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *