Mandagens look // Monday’s look

Look of the day

Blouse: Vila, basic shirt underneath: mbyM, jeans: Global Funk, boots: Pavement

Et lidt forsinket indlæg fra i mandags, hvor mit look bl.a. bestod af en fin skjorte på fra Vila. Det er ikke altid så fristende at skulle hoppe i de helt tynde skjorter her i kulden, så jeg havde suppleret med en basic tætsiddende bluse fra mbyM GoGreen. Ellers et par klassiske blå jeans med mine nye ankelstøvler fra Pavement. :)  – Nu er det weekend for mig, ha’ en god aften! Og nå ja, en god valentinsdag/aften til jer, der fejrer det i dag. Skal I lave noget spændende? :)

 

A late post from this monday where my look included a fine blouse from Vila. It’s not always so tempting to put on those thin blouses when it’s super cold outside so I supplied with a basic shirt from mbyM GoGreen underneath. Elsewise, a pair of blue jeans with my new ankel boots from Pavement. :) – Now it’s weekend for me, have a nice evening! Oh, and a good valentine’s day/evening for those of you, who celebrate it today. What will you be doing? :)

RelatedPost

10 thoughts on “Mandagens look // Monday’s look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *