Modelling for a BA student at TEKO


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Modelling 1 - resizedModelling 2 - resizedModelling 3 - resizedModelling 4 - resizedModelling 5 - resizedModelling 6 - resizedModelling 7 - resizedModelling 9 - resizedModelling 8 - resized

Jeg har nu prøvet at være model for nogle studerende på bacheloroverbygningen nogle gange på TEKO, og i forbindelse med en af dem, lavede jeg for nogle uger siden et photoshoot. Det var virkelig koldt, men det var også sjovt at prøve, og så blev billederne desuden rigtig fine. Som I kan se er de røde reflekser i mit hår virkelig kommet til sin ret på billederne. Det var lidt uventet, men det så virkelig fedt ud, når solen faldt på det.. Billedfilerne er blevet formindsket en hel del for at de passede til bloggen, hvilket desværre lidt kan ses på nogle dem, men ellers er der ikke redigeret i dem. :)

Designeren hedder Anna Hagstrøm Danielsen, og det er også hende, der har skudt billederne. Hun havde lavet en flot kort kjole med krave samt hestehår i ærmerne og en kappe i noget rigtig lækkert uld og med en stor fyldig krave. Det var lavet i forbindelse med et women’s wear projekt på TEKO. :)

Tak fordi I læser med.. Fortsat god mandag! Nu må jeg hellere få tegnet lidt skitser til mit kjoleprojekt.. ;)

 

I’ve now been modelling for some students at the BA degree at TEKO and I recently did a photoshoot with one of them. It was crazy cold outside but it was fun to try as well and the photos turned out to be pretty good. As you can see my red highlights in my hair really shined through in the sun which was quite unexpected but a pretty cool effect. The files have been reduced to fit the blog and unfortunately it has affected the quality of some of the photos but elsewise I haven’t retouched them. :)

The designer is Anna Hagstrøm Danielsen and she is also the one who have shot the photos. She had made a really beautiful short dress with collar and horsehair on the sleeves, and a cape jacket in a very fine wool material with a much bigger collar. It was made for a women’s wear project at TEKO. :)

Thanks for reading.. Have a good eveninging! I better get to draw some more sketches for my dress project.. ;)

7 thoughts on “Modelling for a BA student at TEKO


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Epp says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  These pictures are great and you have some serious modelling potential + I know how superhard it is to pose with such cold weather! All that you could do is maybe play around with your face more – that takes the photos to a hole another level :) !

  http://zerxzastyle.blogspot.com


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Well, I don’t know about that, but thanks! Yeah, it’s not so easy. I know it does, I was just kinda going for the look she wanted on them, but there’s always place for improvement, also with the face ;)


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Gittemary says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Fede billeder!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Isabella says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Sikke nogle flotte billeder, og dit hår ser også bare super flot ud. Du er for sej! :D


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Årh, tak søde! :D


 4. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Judith says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Me encanta el vestido y el abrigo!
  Saludos
  http://judithbysucre.blogspot.com.es


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Gracias.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *