Just ordered: Nikon D3200


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Halløjsa! Så er jeg færdig med mit kjoleprojekt og kan se frem til en fridag i morgen, og selvfølgelig resten af i dag. Det er gået rigtig godt med dette projekt, og jeg vil selvfølgelig gerne lave et indlæg med det, ligesom ved bukseprojektet, men først til en anden nyhed.. Jeg har lige bestilt dette lækre Nikon D3200 (i rød), som jeg har set på i et par måneder nu.. Jeg glæder mig rigtig meget til at få det hjem og til at lære at fotografere med det! Jeg har længe gået og sukket efter et spejlreflekskamera, da jeg elsker at tage billeder og samtidig har brug for nogle gode billeder af det jeg får lavet i skolen til portfolio osv., og så vil jeg gerne kunne ligge kvalitetsbilleder herind også. Jeg føler ikke helt at min samsung galaxy kan dække mit kamerabehov længere, men den har helt sikkert gjort det godt, og den vil stadig blive brugt flittigt, når jeg ikke lige har det andet kamera med mig! Jeg tror dog hurtigt, at jeg bliver afhængig af det andet.. :)

God dag til jer derude!

 

Hello there! I’ve just finished my dress project in school and can now enjoy a day off tomorrow and of course the rest of today. The project went really well and I’d love to make a post with it as I did with the pants project. But first to something completely different.. I’ve just ordered this lovely Nikon D3200 (in red), which I’ve been looking at for a couple of months now.. I’m so excited to get it home and to learn to use it! I’ve been craving a DSLR camera for long now since I love to take pictures and also need a good camera to take great pictures of my school work for my portfolio and likewise. Also it would be great to put quality photos on the blog. :)
Until now I’ve only got my samgung galaxy smartphone camera, which has been great and I’ve used it a lot, but I think it’s time for me to upgrade now. I’m sure I will still be using my phone when I don’t have the camera with me, but I think I’ll depend on the other one pretty fast.. :)

Good day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *