Cobalt blue with patterned jeans


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Cobalt blue and patterned jeans 1Cobalt blue and patterned jeans 2Cobalt blue and patterned jeans 3Cobalt blue and patterned jeans 4

Blouse: mbyM, jeans: Global Funk, boots: Pavement

Jeg er stadig helt forelsket i vinterens koboltblå farve, så den skulle en tur ud i vores næsten forårsagtige vejr for en uges tid siden. Mine mønstrede jeans er virkelig blevet et key item i min gaderobe, da de kan pifte ethvert outfit op. ;)

Jeg har desværre meget travlt for tiden med 4. semester opgave og optagelsesprøve til BA på TEKO, så der er ikke meget påskeferie til mig. Derfor bliver dette også et lidt kort indlæg. Hyg jer derude og god påske! :)

 

I’m still in love with winter season’s cobalt blue, so I had to take it out in our almost spring weather about a week ago. My patterned jeans has really become a key item in my wardrobe since they can lift up almost any outfit. ;)

Unfortunately I’m very busy these days with a big semester assignment and admission assignment for my BA top-up at TEKO. Therefore I don’t really have time to celebrate my Easter holiday and to blog as much as I want to. But you guys enjoy your holiday and happy Easter! :)

RelatedPost

3 thoughts on “Cobalt blue with patterned jeans


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Isabella says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Wow, hvor ser du bare godt ud søde. Super lækker farve til dig!! <3


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   fashionablecreativity says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tusind tak, søde! :)

 2. Pingback:
  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  New In - Blue Dream |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *