Back in black and white

Black and white 1Black and white 2

Blazer: own design, top: mbyM, pants: Vero Moda, boots: Bianco, sunglasses: h&m

Hej kære læsere. Så er jeg tilbage efter 2 hårde måneder med afsluttende eksamensprojekt, og selvom jeg ikke har haft tid til at blogge, har jeg alligevel fået taget lidt billeder af det, som jeg har lavet og nogle outfits.

Her er et outfit tilbage fra April, hvor jeg var til konfirmation. Jeg havde iført mig et klassisk sort/hvid look med min egen jakke, som jeg selv har designet, konstrueret of syet i 4. semester projektet, som var projektet lige før eksamensprojektet – et indlæg om det senere. ;) Derudover havde jeg en blondetop på fra mbyM, coatede jeans fra Vero Moda og ruskindstøvler fra Bianco.

Der kommer flere indlæg i løbet af ugen og fromover, men nu vil jeg gå tilbage til at slappe af. Jeg nyder virkelig, at jeg for en gang skyld bare kan holde helt fri. :) – Ha’ en god dag!

 

Hello my dear readers. I’m back after two busy and tough months with my final exam project and even though I haven’t had much time to blog, I’ve still snapped a few photos of my work and some of my outfits.

Here is an outfit from April where I was attending a confirmation. It was a pretty classic black and white look with my own jacket that I’ve designed, constructed and sewn myself in the 4th semester project just before the exam project – I’ll make a post about that later. ;) In addition I wore a lace top from mbyM, coated jeans from Vero Moda and suede boots from Bianco.

There will be more posts during the week and from now on, but now I’ll go back to relaxing. I’m really enjoying having some time off. :) – Have a nice day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *