Summer wanties – June


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

June summer wanties

1. ASOS, 2. Won hundred, 3. Tiger of Sweden, 4. Gestuz, 5. ASOS, 6. Mango, 7. Hoss Intropia, 8. Gestuz, 9. Mango, 10. Rebecca Stella for Nelly, 11. by Malene Birger, 12. ASOS, 13. Mango

Her er mine sommerønsker for juni. Jeg drømmer i denne måned om flotte og sommerlige mønstre – gerne som matchene sæt, flotte rygudskæringer, en lækker cashmere strik, en blonde bomberjakke, luftige kjoler, pailletshorts og en ny shoppingtaske. :)

Jeg tænker, at jeg vil gøre denne slags indlæg til et månedligt indlæg med de største ‘cravings’ for den gældende måned. Jeg kan virkelig godt li’ at finde smukke ting på nettet, men det er også lidt fristende. ;)

 

Here are my summer wanties for June. This month I dream about beautiful and summery patterns – e.g. as matching pieces, beautiful back opening, lovely cashmere knit, a lace bomber jacket, light dresses, sequin shorts and a new shopping bag. :)

I’m thinking about making this kind of post every month with the biggest cravings of that particular month. I really enjoy finding beautiful clothes on the internet but it can also be a little tempting. ;)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *