Lace detailing

Lace detailing 1Lace detailing 3Lace detailing 2Lace detailing 4

Blouse: Vero Moda Very, bandeau: mbyM, shorts: Vila, sandals: Tamaris

Hej søde læsere. Først og fremmest tak for jeres tålmodighed. Jeg har haft brug for lige at tage en timeout, da mit liv tog en lidt uventet drejning. Jeg prøver lige at få blogget lidt igen.. :)

I kan lige få en kort update, for der er, trods dårlige ting, også sket et par gode. Jeg har afsluttet min uddannelse med en ganske vellykket eksamen, og kan nu kalde mig ‘designteknolog med speciale i Fashion Design’. Lækkert, ikke? :) – Jeg er også flyttet til Aalborg, hvor jeg i første omgang bor midlertidigt, men hold da op, hvor er det godt at være tilbage i det nordjyske, og hvor har jeg dog savnet den by og min sædvanlige omgangskreds. ;)

Dette outfit er fra i går, hvor jeg holdt lidt fødselsdagsfest med familien, for jeg er nemlig også lige fyldt 22! Så jeg har været ude og bruge lidt fødselsdagspenge på et par nye ting til gaderoben. Den trænger efterhånden også til et frisk pust efter det hårde liv på SU. Skjorteblusen er ny og fra Vera Moda Very. Kunne slet ikke stå for de fine blonder både foran og bagpå, og at den viser lidt hud, uden at det bliver for meget, da den også går op i halsen og skal spændes i nakken. Den er rigtig fin med en bandeau top indenunder, som her. :) – God aften til jer!

 

Hi dear readers. First of all, thanks for your patience. I needed to take a time-out since my life took an unexpected turn. I’ll try to get back to blogging again.. :)

I can give you a short update because besides the bad news there have in fact been a couple of good ones. I finished my final exam with an amazing result and can now use the title ‘design technologist in Fashion Design’. I also moved to Aalborg in Northern Jutland (where I’m from) which for now is a temporary solution but I really love it here and I have missed this city and the people in it so much!

This outfit is from yesterday where I had a little birthday dinner with my family because I also just turned 22! I’ve been out shopping for some of the money I received as gifts so that I could update my wardrobe a little which was much needed! The life as a fashion design student doesn’t always allow one the spend money on anything but school. The blouse is new and from Vero Moda Very. I really love the lace detailing on this blouse and how it is both on the front and back. I like the neck detailing on the front and also that the blouse is a little see-through, which makes it perfect for a bandeau top underneath, like here. :) – Have a good evening!

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

7 thoughts on “Lace detailing

    1. Ih, tusind tak. Dejligt at høre! :)
      Hehe, den er nemlig rigtig fin og er rigtig glad for den, så kan jeg godt forstå. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *