Nude pink and black party look

Nude pink and black party look 1Nude pink and black party look 2Nude pink and black party look 3

Top: H&M, skirt: H&M, sandals: SHIXO

Et par weekender tilbage var jeg hoppet i min nederdel og min fine top fra H&M, da jeg skulle i byen med et par veninder. Sort og hvid er en klassikker, men går man efter et lidt mere feminint touch kan man skifte den hvide ud med nude pink, som her, og hvis man lige vil give den lidt mere, kan man lave lidt fald eller krøller i håret og tage en blondetop/BH indenunder (som denne). Det giver lige det ekstra, hvis toppen er lidt gennemsigtig, som her, selvom det er lidt svært at se på billederne, og har man lyst, kan man hoppe i et par stilletter og tilføje en fin clutch. ;)

Jeg har et par outfit posts mere liggende, og så skal jeg også snart have vist jer mit eksamensprojekt og min tur på catwalken til Fashion Event i Aalborg, så kig forbi engang imellem eller bliv opdateret om nye indlæg på facebook eller bloglovin’. :)

 

A couple of weekends ago when I was out with some friends I wore this skirt and top from H&M. Black and white is a classic choice but if you want a more feminine touch you can replace white with nude pink, curl your hair and wear a lace top/bra underneath (as this one). If your top is a little see-through it just gives that extra fine touch (I know it’s difficult to see in these pictures) and if you feel like it, add a pair of stilettos and a fine clutch. ;)

I’ve got a couple of more outfit posts coming up and also I want to show you my exam project and my night on the runway at Fashion Event in Aalborg, so keep stopping by or stay updated on new posts on facebook or bloglovin’. :)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

2 thoughts on “Nude pink and black party look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *