Black Jumpsuit

Black Jumpsuit 2Black Jumpsuit 1Black Jumpsuit 4Black Jumpsuit 3Black Jumpsuit 5

Jumpsuit: mbyM, sandals: SHIXO

Her er et outfit med min nye buksedragt fra mbyM, som jeg købte for nogle af mine fødselsdagspenge. Jeg var først i tvivl om, hvorvidt buksedragter lige var mig, men jeg er blevet utrolig glad for den og buksedragter i det hele taget, for de er virkelig behagelige. Det er en meget klassisk buksedragt i et let polyestermateriale, har skrålommer foran og paspolerede baglommer, og så har den en lille detalje med læg ved brystet. :)

Buksedragten kan også sagtens bruges i byen, hvis man tilføjer et par stilletter, en statementhalskæde- eller armbånd og evt. en farverig clutch som denne, eller en anden fin taske. Det må jeg prøve at gøre en anden dag. ;)

 

This is an outfit with my black jumpsuit that I bought for some of my birthday money. First, I wasn’t sure that jumpsuit was really my thing but I have really come to like this one and jumpsuits in general because of their comfort. This is a very classic jumpsuit in a light polyester fabric with front square pockets, back welt pockets and pleats at the chest. :)

The jumpsuit can easily be turned into a night/party look if you add a pair of stilettos, a statement necklace or bracelet and for instance a colourful clutch, like this one, or a similar fine bag/purse. I’ll do that some other time. ;)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *