Fall wanties – October


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Fall wanties - Oktober

1.  Warehouse, 2. BOY LONDON, 3. ZARA, 4. Mango, 5. H&M, 6. Noisy May, 7. Micahel Kors, 8. H&M, 9. OPI, 10. ZARA, 11. Nelly Trend, 12. 2nd Day, 13. Needle & thread

Så var det vidst tid til en collage igen, og denne gang er den fyldt med lækre sager, som jeg godt kunne tænke mig at tage med mig ind i min efterårsgaderobe. Jeg elsker virkelig efterårets mode og nyder at det igen er tid til at hoppe i mine skinny jeans, ankelstøvler og en fin skjorte, bluse eller strik. Og så er jeg bare vild med de mørke farver og rå materialer som læder og kraftige metallynlåse, men hvis man lige synes, at det bliver en tand for meget med alle de mørke nuancer, er print helt sikkert en god løsning og nem måde at gøre et look mere interessant på. En anden ting, jeg elsker ved efterårets mode er brugen af glitter i form af pailletter og metalfarver i jumpers/sweaters, samt brugen af grovere blonder. Det er en perfekt sæson for kombinationen af det rå og femine, og jeg tror det er derfor, jeg holder så meget af den. :) – Er I også til efteråsmode?

 

So I guess it was time I made a new collage. This time it features a lot of great items that I would love to bring into my fall wardrobe. I really love fall fashion and I enjoy that once again it is time to wear my skinny jeans and ankle boots, combined with a fine blouse or knit. And I love the dark colours and raw materials such as leather and metal zippers, and if it gets too dark there is always a lot of cool prints out there that can easily make an outfit more interesting. Another thing that I love about fall fashion is the use of glitter like sequins and metal colours in jumpers/sweaters, and the use of thicker lace detailing. It is a perfect season for the combination of raw and feminine and I think that is what I like it so much. :) – Are you also crazy about fall fashion?

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *