Little black dress

Little Black Dress 1Little Black Dress 3Little Black Dress 2Little Black Dress 4

Dress: Minimum, shoes: SHIXO

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg havde denne fine nye kjole på i byen, men jeg har så haft det en enkelt gang siden med ankelstøvler også. Jeg var heldig at finde den på udsalg i Message til Day And Night i Aalborg, så jeg har faktisk ikke givet mere en 125 kroner for den. Godt køb, hvis jeg selv skal sige det! ;)

Den er i et kraftigt polyestermateriale og er derfor heller ikke foret. Den er kort, i behageligt stretchmateriale og har en utrolig fin og alligevel ret simpel rygudskæring. Jeg er meget glad for den, og den fundet sin plads ved mine andre ‘little black dresses’, som jeg efterhånden har en del af. – Det kunne jeg måske lave et indlæg om på et andet tidspunkt. Jeg har nok et eller andet for sorte kjoler. De er gode til mange lejligheder og kan let piftes op eller nedtones med accesories og en jakke, alt efter hvad look man gå efter. Det her er et festlook til en tur i byen. ;)

 

It’s actually a while since I wore this new little black dress out though I have worn it with a pair of ankle boots since. I was lucky to find it on sale in Message at Day And Night in Aalborg so I got for only 125DKR/€17/£14. That’s a pretty good purchase if you ask me! ;)

It’s in a heavy polyester fabric and therefore it has no lining. It is short, in a comfortable stretch fabric and has an amazing yet pretty simple back opening. I love this dress and it has already found its place next to my other little black dresses. Yes, I have several.. Maybe I can show them to you in another post. I guess have something for black dresses. They are good for many occasions and can easily be spiffed up or played down with accessories and a jacket depending on the look you’re going for. This is a party look for a night out in a club. ;)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

5 thoughts on “Little black dress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *