Esprit


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Esprit

1. Blød uldfrakke, 2. Stretch jeans,  3. Boots, 4. Etui kjole i mesh, 5. Lang grov cardigan, 6. Loop-tørklæde i grovstrik, 7. Crepe-kjole med markant lynlås, 8. Stretch nederdel, 9. Etui kjole i satin og blonder, 10. Silkebluse, 11. Bukser med print, 12. T-shirt, 13. Viskosebluse med sløjfe, 14. 5-pocket jeans, 15. Ankelstøvler

De fleste af jer kender nok Esprit eller har hørt om mærket, men vidste I godt, at de havde så fine produkter på deres webshop? De har faktisk et meget bredt udvalg af produkter i mange forskellige kvaliteter, alt fra bomuld og viskose til kashmir og silke. Derudover har de alt fra jakker/outerwear til lingeri samt sko og accessories. Jeg er især vild med de kjoler, jeg har valgt at sætte på collagen, silkeskjorten nede i hjørnet og frakken, som ville være flot her i efteråret. Derudover mangler jeg virkelig nogle cardigans, og den kraftige strikcardigan oppe i hjørnet ser dejlig varm ud, så den ville jeg gerne tage med ind i vintermånederne. ;)

Noget jeg især lagde mærke til på deres webshop, er deres brede udvalg af basisvarer. Du kan finde t-shirts, toppe, bluser og cardigans i mange forskellige farver og til overkommelige priser, så der er ret god mulighed for at få styr på sine basicstyles her. I næsten alle kategorier ligger der en gruppe, der hedder “basis”. :)

Noget andet meget smart var, at der ofte er flere outfitforslag med produkterne, og så er der også en meget smart funktion, hvor man selv kan sammensætte sit outfit på en model – det hedder “sammensæt dit look”, når man går ind i “women”.

Er der noget overnover, som I kunne tænke jer? Så kan I enten følge linket nedenunder eller I kan selv kigge forbi deres websshop her: Esprit Webshop. :)

 

Most of you probably know the brand Esprit or have heard about it but did you know they had such fine products on their webshop? Actually, they have a very wide range of product in a variety of qualities from cotton and viscose to cashmere and silk. Furthermore they have everything from jackets/outerwear to lingerie, shoes and accessories. I especially like the dresses I’ve picked for the collage, the silk blouse in the corner and the wool coat which would look great here in the fall. My wardrobe needs some new cardigans and the one in the upper corner looks really cozy for the winter months. ;)

Some of the things I also found on their webshop were a wide range of basics. They’ve got t-shirts, tops, blouses and cardigans in a wide variety of colours and at affordable prices, which enables you to find just the right basic for you. In almost all of their categories there is a sub-category called “basic”. :)

When you are viewing a product you often get an outfit suggestion, and there is also a very cool function where you can create you own outfit on a model. – It’s called “create a look” and can be found if you click on “women”.

If you see anything you like you can either click the links below the pictures or you can visit their webshop at Esprit Webshop. :)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *