Floral jeans and lace blouse


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Floral jeans and lace blouse 1Floral jeans and lace blouse 4Floral jeans and lace blouse 2Floral jeans and lace blouse 5

Blouse: Very by Vero Moda, bandeau: mbyM, blazer: mbyM, jeans: Global Funk, boots: Bianco

Lige et outfit fra sidste måned, hvor jeg var ude og bowle og en tur i byen med min gamle gymnasieklasse. Jeg er selv ret vild med det her look, fordi det er meget feminint og meget mig. Jeg elsker mine blomstrede jeans, den fine skjortebluse med blondedetaljerne, den asymmetriske blazer og mine ruskindsstøvler med lidt hæl fra Bianco. Det er nærmest alle mine favoritter i ét look. :)

Det var en hyggelig aften, og det var lidt sjovt at se dem alle igen. Outfittet er nok ved at være lidt for koldt til årstiden nu, men så kunne man måske bare tage en stropløs på indenunder og så lade være med at have bar mave. ;)

Nu vil jeg ud i det gode vejr og løbe en tur. Vi ses! :)

 

An outfit from last month when I went bowling and out with my old high school class. I really love this look because it’s feminine and very me. I love my floral jeans, my fine lace top, my asymmetrical blazer and my suede boots with little heels from Bianco. It’s pretty much all my favorite pieces together in one look.

It was a nice evening and kinda fun to see them all again. The outfit might be a bit too cold to wear out now (if you live in Denmark at least…), but maybe it could work with a regular strapless top underneath so there won’t be any bare midriff. ;)

Now I wanna go for a run in the lovely weather. See you! :)

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’
& facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *