New In – Blue Dream


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/onacreativenote.com/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

New In - Blue Dream New In - Blue Dream 3 New In - Blue Dream 4 New In - Blue Dream 2New In - Blue Dream 5

Det er efterhånden nogle måneder siden jeg faldt pladask for disse koboltblå stilletter, men jeg har ikke fået dem vist her bloggen. Er de ikke fine? :) De er fra Biancos forårskollektion og koster ikke mere end 350 kroner. Det er sjældent, at jeg finder stilletter der ikke er alt for høje, men stadig er smukke, så når det sker, er jeg jo næsten nødt til at slå til. For ikke at snakke om farven… Jeg har virkelig en svaghed for blå, da det er min yndlingsfarve, og jeg kunne lige forestille mig looket med denne matchende skjorte. ;) Den kan findes på deres webshop her.

Jeg købte dem til mig selv, da jeg var færdig med at lave optagelsesprøve til TEKOs bachelor program, og ved I hvad? Jeg kom ind! Så jeg fortsætter mit fashionable eventyr i smilets by Aarhus, hvor jeg starter på TEKOs overbygning i Fashion Design til august. Glæder mig helt vildt, selvom det bliver lidt en omvæltning at flytte til en ny by og få så meget at se til igen, men jeg håber, at jeg kan finde tiden til at vise jer nogle flere designprojekter her på bloggen under studiet. :) – Tak fordi du kiggede forbi!

 

A few months back I fell in love with these cobalt blue stilettos from the Danish brand Bianco. Aren’t they beautiful? It is not very easy to find stilettos that are no higher than 8 cm but still look beautiful, so when it happens, I almost have to purchase them. Plus the color… I have a weakness for blue since it’s my favorite color and I could already picture a look where I would be wearing this matching blouse. ;)

I bought them for myself when I finished my portfolio for the application to TEKO’s bachelor program, and guess what? I got in! I will by attending the top-up program in Fashion Design at TEKO in Aarhus, Denmark. I am so excited, even though it means that I have to move to another city and be super busy for the next year and a half. I hope that I will still find time to show you some of my work though. :) – Thanks for stopping by!

 

Thanks for reading. :)
follow on bloglovin’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *